facebookPngItem 1282176flickr

Webshop clubkleding geopend

Beste leden,
 
De webshop van Wielersport Texel is weer geopend, t/m 14 September, daarna zal de kleding in productie gaan en 8 weken daarna zal de kleding geleverd worden.
 
Nieuw in de collectie is de Warming up Roubaix lange broek, dit is een broek met aan beide kanten een rits over de hele lengte. Deze is speciaal gemaakt voor het warm rijden voor een wedstrijd of tocht, en kan net voor de start snel uitgetrokken worden doormiddel van de ritsen aan beide kanten.
 
Zie hieronder alle informatie over hoe en wat te bestellen,
 
Het bestellen gaat van de wielerkleding gaat via de webshop van Wielersport Texel de webshop is terug te vinden via:
 
Het wachtwoord wat ingevoerd moet worden is naar alle leden verstuurd via de nieuwsbrief.
 
De webshop staat open t/m Donderdag 14 September 23:59. Daarna zal de levertijd ongeveer 8 weken zijn.
 
Hoe werkt de webshop,
 
De webshop werkt in principe zoals de meeste shops werken, click het product aan, kies de maat en voeg toe aan je bestelling.
 
Nadat je de kleding hebt besteld, kan je de kleding afrekenen. De kleding in de webshop wordt aangeboden tegen een sterk gereduceerd tarief, daarnaast neemt de club ook de verzendkosten en sorteerkosten voor hun rekening.
 
De kleding wordt allemaal in 1 keer verstuurd, zodra de kleding binnen is krijgen jullie een mail met uitnodiging om de kleding op te komen halen.
 
De Webshop gaat 2 x per jaar open dus je kan 2 x per jaar gedurende 2 weken, kleding bestellen.
 
De kleding,
Er worden 3 lijnen aangeboden in de shop
PR.R
SP.L
ES.L
 
Als algemene regel omtrent de producten in de webshop geldt dat de producten waarbij SP.L of ES.L staat, deze normaal vallen. De producten waarbij PR.R staat, moet je uitgaan van Italiaanse maten die klein vallen, ook de handschoenen vallen klein.
 
Een maattabel voor de SP.L en ES.L-lijn is terug te vinden op: https://cdn.mybrikl.com/ver.../files/maattabel-2018-2-NL.pdf
 
Let op, het is niet mogelijk kleding te ruilen, dus mocht je het onverhoopt niet zeker weten kan je altijd kleding van andere leden een keer passen, en op basis daarvan in de 2de bestel ronde bestellen.
 
Sponsors en overige informatie,
 
De club heeft besloten om elk nieuw jeugdlid tot en met 18 jaar eenmalig een gratis broek en shirt aan te bieden. Uiteraard willen we dan dat de jeugd in de clubkleding rijdt, dit zullen we ook bij de trainingen en wedstrijden vermelden. Voor alle jeugdleden die reeds lid zijn wordt 50% korting gegeven op de aankoop.
 
Hoe gaat dit in zijn werk, je betaalt de kleding eerst zelf in de webshop, de factuur die je krijgt uit de webshop stuur je door naar met naam van jeugdlid en met vermelding van bankrekeningnummer.
 
We zijn erg blij met de volgende sponsors die Wielersport Texel voor de aankomende 3 jaar willen sponsoren en waardoor we voor topkleding de prijs betaalbaar kunnen houden,
 
Ab de Wijn
Bakkerij Timmer
Catharinahoeve
Plus Hooijschuur
Quelderhuys
Texel Export
 
Mochten er onverhoopt nog iets niet duidelijk zijn kan je altijd even mailen naar en dan zullen we zo snel mogelijk helpen.
 
Met sportieve groet,
 
De kleding commissie
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en fiets
 • Joskager
 • Texelseautocentrale
 • Bakkertimmer
 • Webjongens
 • Vermeulen Bikes Logo2307
 • Casperdegraaf
 • Zilvermeeuw
 • Mylaps
 • Logo Limatelecom
 • Van Der Linde Logo
 • Catharinahoeve
 • Otto
 • Keeshin