facebookPngItem 1282176flickr

Zondag 12 januari Paal 9 Beach Challenge

Op Zondag 12 Januari is het je kans om je zogenaamde goeie voornemens voor 2014 waar te gaan maken! Wielersport organiseert dan samen met Paal 9 de "Paal 9 Beach Challenge" het strand fiets spektakel van 2014. Iedereen is welkom, jong en oud, leden en niet leden, wedstrijdrijders en recreanten.

De route is kinderlijk eenvoudig, van Paal 9 naar de Slufter en weer terug. Weinig stuur kunsten vereist, recht toe recht aan. Voor de jeugd B en C wordt een aangepast parcours van ongeveer 6 kilometrer uitgezet en voor de A jeugd 12 kilometer. De inschrijving is vanaf 9 uur s' morgens in Paal 9. Er zijn drie categorieën:

  • Wedstrijdrijders - De Haantjes en Hennetjes die als malle zand happers over het strand willen vliegen.
  • De Recreanten - De Dames en Heren die zichzelf allang hebben bewezen in het leven en gewoon lekker willen rijden.
  • De Jeugd - De nieuwe generatie helden en heldinnen.

De wedstrijd begint om 10:00 uur en de start voor de recreanten is 10:02 uur, de jeugd start vervolgens om 10:05 uur. Voor alle WST leden is deelname gratis, voor niet leden zijn de kosten € 3,00 per persoon er is er na het spektakel een lekker warme kop snert van Paal 9 of een patatje voor de jeugd. Zoals gezegd een super evenement voor jong en oud en perfecte gelegenheid om die oliebollen weg te trappen. Tot 12 januari allemaal, doe mee en zet je eigen prestatie neer!