facebookPngItem 1282176flickr

WEBSHOP WS TEXEL GEOPEND

Beste Wielersport Texel Leden, 

Het jaar 2022, is het jaar dat Wielersport Texel 50 jaar bestaat. 

Om dit te vieren hebben we een nieuwe tenue laten ontwerpen. Via onderstaande links kun je deze bekijken

Klik hier om het shirt te bekijken

Klik hier om de broek te bekijken

We zijn erg blij met het nieuwe tenue en de grote opkomst bij de pasavond en ochtend. 

Het bestellen gaat van de wielerkleding gaat via de webshop van Wielersport Texel de  webshop is terug te vinden via: 

https://www.vermarcsport.com/nl/store/texel/ 

Het wachtwoord wat ingevoerd moet worden is: voor het wachtwoord mail even naar   

De webshop staat open t/m zondag 6 Maart 2022 23:59. Daarna zal de levertijd ongeveer 9  weken zijn, waardoor de kleding ruim op tijd arriveert voor onze clubdag, waar we een mooi  festijn voor jong en oud gaan neerzetten meer info volgt tzt.  

Hoe werkt de webshop,  

De webshop werkt in principe zoals de meeste shops werken, click het product aan, kies de  maat en voeg toe aan je bestelling. 

Nadat je de kleding hebt besteld, kan je de kleding afrekenen. De kleding in de webshop  wordt aangeboden tegen een sterk gereduceerd tarief, daarnaast neemt de club ook de  verzendkosten en sorteerkosten voor hun rekening. 

De kleding wordt allemaal in 1 keer verstuurd, zodra de kleding binnen is krijgen jullie een  mail met uitnodiging om de kleding op te komen halen. 

De Webshop gaat 2 x per jaar open dus je kan 2 x per jaar gedurende 2 weken, kleding  bestellen.

De kleding,  

Als algemene regel omtrent de producten in de webshop geldt dat de producten waarbij  SP.L of ES.L staat, deze normaal vallen. De producten waarbij PR.R staat, moet je uitgaan van  Italiaanse maten die klein vallen, ook de handschoenen vallen klein. 

Een maattabel voor de SP.L en ES.L-lijn is terug te vinden  

op: https://cdn.mybrikl.com/vermarc/files/maattabel-2018-2-NL.pdf 

Let op, het is niet mogelijk kleding te ruilen, dus mocht je het onverhoopt niet zeker weten  kan je altijd kleding van andere leden een keer passen, en op basis daarvan in de 2de bestel  ronde bestellen. 

Sponsors en overige informatie, 

De club heeft besloten om elk jeugdlid tot en met 18 jaar een gratis broek en shirt aan te  bieden. Uiteraard willen we dan dat de jeugd in de clubkleding rijdt, dit zullen we ook bij de  trainingen en wedstrijden vermelden.  

Hoe gaat dit in zijn werk, je betaalt de kleding eerst zelf in de webshop, de factuur die je krijgt  uit de webshop stuur je door naar met naam van jeugdlid en met  vermelding van bankrekeningnummer. 

Als eenmalige actie voor de volwassen leden, bieden we een extra EUR 10,- korting aan per  kledingstuk tot een max van 4, alleen bij de eerste bestel ronde, ook hier geldt eerst betalen  en daarna factuur naar  

We zijn erg blij met de volgende sponsors die Wielersport Texel voor de aankomende 3 jaar  willen sponsoren en waardoor we voor topkleding de prijs betaalbaar kunnen houden, 

Ab de Wijn 

Bakkerij Timmer 

Catharinahoeve  

Plus Hooijschuur 

Quelderhuys 

Texel Export 

Mochten er onverhoopt nog iets niet duidelijk zijn kan je altijd even mailen naar  en dan zullen we zo snel mogelijk helpen. 

Met sportieve groet, 

De kleding commissie 

 • Texelseautocentrale
 • Joskager
 • Zilvermeeuw
 • Otto
 • Casperdegraaf
 • Bakkertimmer
 • Catharinahoeve
 • Webjongens
 • Logo Limatelecom
 • Vermeulen Bikes Logo2307
 • Van Der Linde Logo
 • Keeshin
 • Mylaps