Welkom bij Wielersport Texel

Wij zijn dé wielersport vereniging op Texel, waar passie voor wielrennen en mountainbiken samengaat met de prachtige natuur van het eiland. Of je nu beginner bent of ervaren fietser, bij Wielersport Texel ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van de wielersport.


Wat wil je doen?

Clubfoto

Lid worden

Of je nu net begint met wielrennen of al wat ervaring hebt, onze vereniging helpt jou op weg naar plezier en prestatie.

Wedstrijd wielerbaan

Nieuws

Binnen de vereniging vindt er altijd wel wat te beleven. Van wedstrijden tot toertochten, vindt hier de verslagen en foto's.

Tijdrit WSTexel

Kalender

Weten wanneer wat speelt? Dan ben je hier aan het juiste adres. In de kalender zijn alle activiteiten te vinden.


Nieuws

Ronde van Oosterend 2024

Martijn Drijver was ouderwets op dreef in de Ronde van Oosterend, Drijver die in eerdere edities al bij de Recreanten B en Recreanten A de Ronde van Oosterend op zijn naam schreef maakte de unieke trilogie vol door nu ook de wedstrijd op zijn naam te schrijven.

Lees meer »

Ronde van Oudeschild 2024

Zaterdag 1 juni werd op en rond de Haven de 9e editie van de Ronde van Oudeschild verreden. De weeromstandigheden waren kenmerkend, een stevige Noordelijke wind, met als gevolg dat de wind in het nadeel stond bij het beklimmen van de dijk de Haven op en af.

Lees meer »


“Dankzij Wielersport Texel heb ik mijn fietsvaardigheden naar een hoger niveau kunnen tillen. De trainers zijn professioneel en de sfeer is altijd gezellig. Ik raad deze vereniging zeker aan aan alle fietsliefhebbers!”

— Marloes van den Berg#wielersporttexel

Deel jou fietstocht op Instagram met de hashtag #wielersporttexel.


Over ons

Wielersport Texel is opgericht met als doel de passie voor wielrennen te delen en te bevorderen op het prachtige eiland Texel. Onze vereniging biedt trainingen, evenementen en een hechte gemeenschap voor fietsliefhebbers van alle niveaus. Ontdek de unieke ervaring van wielrennen op Texel met Wielersport Texel!


Sponsoren