Nieuws

Ronde van Oosterend 2024

Martijn Drijver was ouderwets op dreef in de Ronde van Oosterend, Drijver die in eerdere edities al bij de Recreanten B en Recreanten A de Ronde van Oosterend op zijn naam schreef maakte de unieke trilogie vol door nu ook de wedstrijd op zijn naam te schrijven.

Lees meer »

Eerste nieuwe brug is in gebruik.

Na een zeer natte winter waar in de bruggen die gebouwd zijn voor nood vanwege de vernatting in het bos onder water hebben gestaan. Is de eerste vervangen en het deel route langs de Jan Ayeslagweg weer opengesteld.

Lees meer »

Ronde van Oudeschild 2024

Zaterdag 1 juni werd op en rond de Haven de 9e editie van de Ronde van Oudeschild verreden. De weeromstandigheden waren kenmerkend, een stevige Noordelijke wind, met als gevolg dat de wind in het nadeel stond bij het beklimmen van de dijk de Haven op en af.

Lees meer »

1e trainingswedstrijd 2024

Afgelopen dinsdag (2 april) is de eerste trainingswedstrijd van 2024 verreden. Na een inleidend praatje van de voorzitter wedstrijdcommissie werd er gestart. Er stonden ongeveer 35 deelnemers aan het vertrek, een mooie opkomst.

Lees meer »

Mooie afsluiter wintercompetitie

Helaas niet onder een stralend zonnetje maar wel met stralende deelnemers werd vandaag de wintercompetitie afgesloten met de traditionele koppelenduro. De opkomst was groot en er werd flink door gereden, op het mooie parcours om en rond de wielerbaan. Na 2 uur zat het erop en mochten de jongens en meisjes zich op maken voor de prijsuitreiking! Het hele seizoen is er hard in het bos gestreden voor de ereplaatsen, door zowel jong als oud. De foto's van de prijsuitreiking zijn hier te bekijken. 

Lees meer »

Lammetjestocht 2024

Zondag 7 april staat de traditionele Lammetjestocht weer op de agenda. Hierbij nodigen wij je dan ook van harte uit om aanwezig te zijn en mee te rijden met deze gezellige toertocht (op de racefiets). Halverwege stoppen we op een leuke locatie, waar lammetjes te bewonderen zullen zijn. Tevens zorgen we ervoor dat er wat lekkers klaar staat voor elke deelnemer. > Verzamelen om 9.15 uur bij de OSG, vertrek 9.20 uur > Deelname gratis > We fietsen in groepen met verschillende (gemiddelde) snelheden

Lees meer »