Ronde van Oudeschild

De Ronde van Oudeschild wordt dit jaar op zaterdag 1 juni verreden. De enige dorpenronde met een heuse beklimming en de daarbij horende “Bergtrui”. Start en finish zijn gesitueerd op de haven. Tussendoor zijn er premiesprints, die voor een wervelend koersverloop zullen zorgen, begeleid door live verslaggeving.

Programma

15:00 uur: Dikke banden race 2.0

15:30 uur: Start criterium junioren

16:30 uur: Start criterium senioren recreanten A en B

17:30 uur: Start criterium senioren wedstrijd

18:45 uur: Prijsuitreiking recreanten en wedstrijd

Klasse indeling

Dikke banden race 2.0: Is voor alle jeugd. Gewoon op je loopfietsje, je fiets met zijwieltjes, je fiets waarmee je normaal gesproken naar school gaat of op je MTB. De jongste deelnemers onder bergeleiding van een ouder.

Jeugdcriterium: Is voor alle wielrenners tot en met 14 jaar.

Recreanten A: Voor wielrenners met enige wedstrijdaspiraties.

Recreanten B: Voor de wielerliefhebbers zonder wedstrijdambitie die zich toch eens willen meten aan hun wielerkameraden in de strijd om een premie.

Wedstrijd: Voor 'vrije renners', amateurs en sportklasse.

Check onze facebookpagina voor meer informatie.

Deelname aan de Ronde van Oudeschild is gratis voor de jeugd. Voor volwassenen is het inschrijfgeld 5 Euro. Per categorie kunnen er maximaal 50 deelnemers worden ingeschreven.

Inschrijven voor de Dikke banden race 2.0 kan op de dag zelf nabij start/finish. Voor de overige onderdelen kan via onderstaand formulier ingeschreven worden.